2016 School/Department Fair for Undergraduate Undeclaired Students

  • Date : November 17, 2016 (Thursday) 17:00∼18:30
  • Location : E3-1 Room # 1501
  • Schedule

TIME

PROGRAM

SPEAKER

17:00~17:05 (5 min.)

Magic show

Student Yun-pyo Gu

17:05~17:10 (5 min.)

Opening

School Chair Jaekyun Moon

17:10~17:45 (35 min.)

School Intro. and Keynote speech

Prof. Yung Yi and Undergraduate Student Representitive

Keynote Speaker: Prof. Dae-Shik Kim

17:45~18:05 (20 min.)

Stuent life

Undergraduate Student Representitive

18:05~18:10 (5 min.)

Gift raffle

Undergraduate Student Representitive

18:10~18:30 (20 min.)

Snack/meal (pizza)

Undergraduate Student Representitive

Show List
메뉴닫기