"EE LAB FAIR" in order to assign the labs for 2018 Spring Semester Master's Course Freshmen

We're holding an "EE LAB FAIR" in order to assign the labs for 2018 Spring Semester Master's Course Freshmen. We'd appreciate it if the master's course freshmen could attend.

 

■ Overview of EE LAB FAIR

o Date : Monday, September 18, 2017 10:00~18:00

o Location : ITC Building (N1) 1st floor multi-purpose room & 2nd floor lobby

o Details:

Time

Contents

Speaker

09:30~10:00 (30min.)

Freshman Identification & Registration

 

10:00~10:10 (10min.)

Welcome Speech

Prof. Moon, Jaekyun
(Dean)

10:10~10:30 (20min.)

Laboratory selction Guidlines

Prof. Lee Sang-Gug
(Vice Dean)

10:30~10:40 (10min.)

Laboratory assignment procedure

Prof. Park, KyoungSoo

10:40~10:50 (10min.)

University-Industry Cooperation program (EPSS, KEPSI, LGenius)

Prof. Kim, Changick

10:50~10:55 (5min.)

Laboratory

introduction

by group

Circuits and Systems (CS)

Prof. Shin, Youngsoo

10:55~11:00 (5min.)

Nano Devices and Integrated Systems (NDIS)

Prof. Choi, Kyung Cheol

11:00~11:05 (5min.)

Electromagnetics and Photonics (EP)

Prof. Park, Hyo-Hoon

11:05~11:10 (5min.)

Communications (COM)

Prof. Kang, Joonhyuk

11:10~11:15 (5min.)

Computing, Network, and Security (CNS)

Prof. Chong, Song

11:15~11:20 (5min.)

Signal and Systems (SS)

Prof. Kim, Hoi-Rin

11:20~11:40

Q & A

Prof. Park, KyoungSoo

11:40-13:00

Lunch (Faculty Club, N6)

 

13:00~18:00

(2nd floor lobby)

 

Poster fair of Lab introdution & Personal meeting

 

 

※  You can get advice from Professor or Lab student on site.

 

 

Show List
메뉴닫기